Wednesday, February 28, 2007

Πέντε πράματς για τη Βασίλισσα που οι παπαράτσι φρόντισαν να διαρρεύσουν, μαζί με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και απόκρυφη ποίηση.

Ι. Όταν ήταν μικρή η Αταλάντη φοβόταν όλους τους άνδρες που δεν είχαν μούσια σε βαθμό πανικού, διότι μόνο όσοι είχαν μούσια ήταν σωστοί και φυσιολογικοί, μιας και μούσια είχε ο μπαμπάς της, γνωστός μαλλιάς μούσιας μηχανάκιας αριστερός παντογνώστης μαθηματικός τότε. Παραμένει μούσιας ως σήμερα. Και αριστερός, κατά μία έννοια. Και παντογνώστης. Και μαθηματικός. Οι μηχανές είναι μέσα στην αποθήκη του στο σπίτι του. Γυαλίζουν πολύ όμως. Όπως καταλαβαίνετε, η Βασίλισσα πάσχει από Electra complex, το οποίο είναι πηγή πολλών δεινών της. Τα μούσια είναι φίλοι μας, βοηθούν και στο Jesus effect. Αν και με τους αγγέλους/αγοράκια που είναι και λίγο γκαίυ, τα πάει εξαίσια. Αντιφάσκει. Ε λοιπόν, ναι, έχει και Οιδιπόδειο από την ανάποδη εκτός από Ηλέκτρας. Αχά. Βγάλτε συμπέρασμα. Ο Brad τα συνδυάζει αυτά τα δύο αρχέτυπα, πάντως. Πληροφορίες για άλλους υποψήφιους εντός.

ΙΙ. Ελάχιστα αργότερα, όταν απέκτησε babysitter [που την έλεγαν Φραξία, από το Ευπραξία] και μέσα στις πρώτες δυο μέρες χρειάστηκε, well, τη βοήθειά της σαν όλα τα μικρά παιδάκια μετά την... αφόδευση, αναφώνησε από τα ιδιαίτερα διαμερίσματα με σθένος: "Φραξίαααα; Ξέρεις να σκουπίζεις κώλους;" Η σκατολογία την έλκει ακόμα και σήμερα. Τη θεωρεί είδος χιούμορ, αν και την εξασκεί σχεδόν μόνο με τα ξαδέρφια της - θέλει ειδική διάθεση να πλανάται στον αέρα. Είναι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να κάνει παρέα με το Mozart.

Παρατίθεται σχετικό απόκρυφο ποίημα της Βασίλισσας και Προμήτωρος, αποτέλεσμα λεξιπαιγνίου.

Λέξεις:

Κιθάρα, έφοδος, πίθηκος, κρουασάν, κουμπί, τουαλέττα.

-----

Το Μέρος


Κατέβηκα κι εγώ, που λες
ένα πρωί
στην
τουαλέττα
[είναι έξω απ’ το σπίτι και λιγάκι μακρυά
άμα κρυώνεις]

για τα γνωστά, τα πρωινά,
αυτά που έχουμ’ όλοι.

Και φτάνω εκεί, που λες
και τι να δώ, η πρώτη πρωινή;
Έφοδο σα να είχε κάνει
ένας
πίθηκος καφέ,
όλο σκισμένο το χαρτί,

ριγμένα κάτω τα σαμπουάν
και οι κωλώνιες
[μια της μαμάς,
μια του παππού] –
έστεκε πά’ στο καζανά
κι
και με το δάχτυλο πατούσε το
κουμπί
όλο χαρά
σα να μην έτρεχε φυντάνι!

Ε, σάστισα κι εγώ
[γιατί μου βγαίνουν διηγήσεις
όλα τα λεξοπαίχνιδα, Ελένη;],
κι έτρεξα στην κουζίνα,
να βρω τον ξάδερφο το Νίκο
που έτρωγε γαλλικό
κρουασάν,
να τον φωνάξω:

«Νίκο, μας χέζει πίθηκος καφέ
την τουαλέττα,
και – μα τα χίλια τα φυντάνια –
μας πατάει και καζανάκι!»

Κοίταξε ο Νίκος
μες στ’ αγουροξύπνημα
και μες στην τσίμπλα,
και τίποτα δεν πίστεψε –
κουβέντα.

Ήρθε όμως
[γιατ’ ήμουνα η μικρούλα,
η αγαπημένη του ξαδέρφη
πώς να μου χάλαγε χατήρι;]
μέχρι Tο Mέρος
κι είδε την ανακατωσούρα,
μα ο
πίθηκος φευγάτος!

Ακόμα ακούω που με κοροϊδεύανε
με την
κιθάρα,
μου βγάλ
ανε και τραγουδάκι
[
«μας χέζει ο πίθηκος, αμάν,
μας κατουράει!»],
ακόμα ακούω,
κι ακόμα λέω:

«Μα λέω αλήθεια, Νίκο!»

~


ΙΙΙ. Η Βασίλισσα [αριστερά] έχει μείνει τρεις μέρες χωρίς φαΐ, μόνο με τσάγια και καφέδες. Από την άλλη, έχει φάει κάποτε μια 4x4 σε μια μέρα. Έχει μείνει ξάγρυπνη δυο μέρες και τρεις νύχτες. Έχει κοιμηθεί 14 ώρες σερί. Έχει κάνει μπάνιο τέσσερις φορές στην ίδια μέρα. Έχει μείνει αμπανιάριστη μια βδομάδα και μια μέρα. Έχει ακούσει το ίδιο κομμάτι στο repeat για πέντε μέρες. Έχει κάνει να ακούσει μουσική και να παράξει μουσική [τραγουδώντας] δέκα μέρες. Έχει υπάρξει από 58 έως 78 κιλά, με 1.69 ύψος. Έχει πάρει πολλά 20ρια αλλά και πολλά 5ρια στο σχολείο. Είναι πολύυυυ δύσκολο να θυμώσει, αλλά όταν θυμώσει μπορεί και να σκοτώσει - έχει φτάσει δυο φορές στο παρά τρίχα. Έχει περάσει αρκετούς μήνες με διαλογισμό και απόλυτη έλλειψη επιθυμιών. Έχει περάσει αρκετούς μήνες όντας έρμαιο όλων της των εμμονών, επιθυμιών και ανωμαλιών. Των άκρων. Επίσης, ενίοτε έχει nutella στη μύτη της, και κρατάει ψαλίδι. Θα σας έλεγα κι άλλα, αλλά κρατάω το IV για σόκιν.

ΙV. Η Τέχνη της Φούγκας του Bach της έχει προκαλέσει οργασμό. O Bach πέθανε όταν την έγραφε, wiki it, μπρρ... Πολλές φορές, πολλούς οργασμούς. Κυριολεκτικά, όχι μόνο συναισθηματικά και εγκεφαλικά, ε; Το ίδιο και κάποιες από τις συνθέσεις του για όργανο. Ντρέπεται να του το πει, αλλά νομίζει πως θα την καταλάβει... Εξ άλλου, δεν μπορεί, μεγάλωσε από τότε που πέθανε! Η αντίστιξη της κάνει σαικσουαλικό κλικ και κρίκου. Επίσης, η ίδια Βασίλισσα έκανε σαικς [ξανά]μαθαίνοντας τα διαστήματα, και τα έμαθε. Δεν τα έχει ξεχάσει έκτοτε. Αποτελεσματική μέθοδος, δυστυχώς ή ευτυχώς. Αξέχαστη. Για την ώρα προς το δυστυχώς. Με λίγα λόγια, η σχέση της με τη μουσική είναι ανώμαλη. Ή απλώς είναι η ίδια ανώμαλη. Ή και τα δύο.

V. Το e-mail της νομίζει πως είναι άνδρας. Σα να μην έφτανε αυτό, νομίζει πως έχει και μικρό πέος. Όταν βρίσκει το υποτιθέμενο αυτό πέος ικανοποιητικό στο θέμα του μεγέθους, το ίδιο e-mail, θεωρεί πως απλώς δεν της κάνει κούκου, και της προτείνει διάφορες λύσεις για να βγει από την πεϊκή μιζέρια της. Ιδού λοιπόν τι ανέσυραν οι παπαράτσι που τρύπωσαν κρυφά στο e-mail της:




















Παπαράτσι out.

2 comments:

Ραψωδία said...

Καλά, γράφεις, ομολογουμένως. Με έχεις σβήσει. Αναλυτικότατη και σαφέστατη. Σε λίγο θα σου διαφημίζουν και την τέχνη της Φούγκας σε χάπι αφού καταλάβουν ότι το viagra δεν πιάνει. Και μετά όλα θα γίνουν σουρεαλ, σαν το μπλε σεξ με την Μύστικ απ τους X-Men.
Και τo δικό μου ποίημα ήταν πιο ωραίο, για να ξέρεις.
Α-χά!

Holy_Molly said...

Ουάου!
That's the spirit!!!

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους έγκριτους-έγκαιρους παπαράτσι για αυτό το λεπτομερέστατο insight στα κρυφά πάθη της Βασίλισσας...
Εξαιρετικές αποκαλύψεις, μερικές αρκούν για να λανσάρουν το νέο υπέρτατο "PILL" !
Είμαι σίγουρη δε, ότι βιώνουμε την απαρχή της επιστήμης της σκατολογίας.Μπορεί μάλιστα να αναγνωριστεί ως επιστήμη ΠΡΙΝ από την Αστρολογία..(σύμφωνα με τις φήμες).

On a completely different note, θα τολμήσω να πω ότι όντως το ποίημα της Ραψωδίας ήτο κάπως πιο ολοκληρωμένο, κυρίως όσων αφορά το επικό του θέματος: Απ'το δικό σου έλειπαν οι πολεμίστρες....