Sunday, May 6, 2007

"Μήπως υπάρχει κάποιος μελλοθάνατος εδώ μέσα που θέλει να είναι πολύ πεθαμένος για όλη του τη ζωή;"

6 comments:

mell said...

clap clap clap clap...
Απλά προσκυνείστε τον..κ να τον φοβάστε επίσης!!
αχαχαχαχαχαχαχα, είναι τέλειος!

Αναξίμανδρος said...

Ωχ, άρχισαν οι απειλές...
Γιατί καλή και γλυκιά δεσποινίς μου; (από γλύψιμο σκίζω πάντως)
Μήπως μας βαρέθηκες και προσπαθείς να μας διώξεις;
Να σε δελεάσω με μια συνταγή για σαλάτα ζυμαρικών μήπως και γλυτώσω το τομάρι μου;

mell said...

όχι βέβαια, καμία απειλή.
Αλλά αφού τώρα τελευταία που το πάμε που το φέρνουμε, που λένε, κ τελικά στις συνταγές καταλήγουμε, για ρίξε την. Ελπίζω μόνο να μην έχει σκόρδο.
Α. Θέλω, επίσης, να έχει πολύ μαιντανό. Γιατί μ'αρέσει πολύ. Αυτά.
:-p

Throgos said...

το λάμα σας κυρίες μου είναι λίγο χαζό. Ακολουθεί ένα ποντίκι. Μήπως το συνηθίσατε στην σαρκοφαγία παρά τη φύση του και τώρα ποθεί λίγο κρέας; Προσέχτε το αυτό. Καλή συνέχεια.

Αναξίμανδρος said...

Μια και το ζήτησες ιδού η συνταγή. Όντως έχει μαϊντανό, άν σου αρέσει αυξάνεις την ποσότητα.

ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

- 1 κουτί Farfalle (500g) βρασμένα – ζεματισμένα με βιτάμ
- 250g Emental κομμένο σε κύβους
- 5-6 φέτες ωμοπλάτη χοιρινή (ζαμπόν) κομμένη σε λωρίδες
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες ψιλοκομμένες
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 750ml Μαγιονέζα με μια κουταλιά σούπας κέτσαπ και μία μουστάρδα

Ανακατεύουμε όλα τα ανωτέρω μαζί όσο ακόμη είναι ζεστά τα ζυμαρικά και είναι έτοιμη για καταναλωση μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Βέβαια, το καλοκαίρι μπορείτε να τη βάλετε σοτ ψυφείο και να την απολαύσετε παγωμένη όμως τοτε αυξήστε την ποσότητα μαγιονέζας ώστε να είναι σχετικά "ρευστή" και να μη πετρώσει.
Για περαιτέρω διευκρινήσεις γνωρίζετε πως θα με βρείτε...

mell said...

Ευχαριστώωω..κάνει κ η μαμά μου μία παρόμοια. Για καλοκαίρι είναι ότι πρέπει! Τέρμα κ τελείωσε, θα σε φωνάζουμε Αναξίμανδρος, ο Διαδικτυακός Σεφ!! χε χε