Sunday, April 22, 2007

TOMBOYS UNITED !!!



ΧΑ!



Αυτό είναι για όλα τα Τomboys out there...



ΚΑΤΩ ΟΙ BARBIES!!! Θα σας πατάξουμε!



Ναι κυρίες και κύριοι, εμείς, τα γνήσια tomboys, είμαστε περήφανες! We are smarter, fitter, tougher, and hotter in bed...(επιστημονικά εξακριβωμένα).



Και θα δείξουμε ποιές είμαστε! ΙΔΟΥ!




(Πήρα το θάρρος....)






























Και δεν θα μπορούσα ποτέ να παραλείψω μια αναφορά στο καλύτερο δίδυμο περιφεριακών των Βορείων προαστίων... Αριστερά, το λατρευτό μου "Τζορντανάκι", και δεξιά, moi, το Πιπενάκι! (ενίοτε και πιπινάκι). Είμασταν σαν ένα. Βρισκόμασταν με κλειστά μάτια! Χα! Σκέτη μαγεία όποτε παίζουμε συπαίκτριες...Φοβού, άντρες!

Επίσης, έχουμε συμωνήσει να κάνουμε διπλό γάμο. (Αγόρια, είμαι ξανά ελεύθερη, πολιορκήστε με...)!

WE SHALL RULE THE WORLD, SISTERS !!!



7 comments:

Αναξίμανδρος said...

Κατόπιν ημιώρου γέλωτος (και φαγωμένος μέχρι αηδίας, γιατί ρε κοπελιά δε βάζεις ένα προειδοποιητικό τι σου φταίξαμε; Κόντεψε να μου βγει το semifreddo, το γεμιστό ρόλό, οι σαλάτες, η ψητή φέτα, το χαλούμι με πιπεριές, τα μανιτάρια, δυο pepsi και τρία ποτήρια κρασί you get the picture) μπορώ να πω ότι είναι επιστημονικά εξακριβωμένο: έσφιξαν οι ζέστες!
Δε μας λες και τι πίνεις να κάνουμε και εμείς κεφάλι;
Και μη πεταχτεί καμιά (ξέρει αυτή!) να πει summer wine, έρχεται δεύτερη έχουμε καταντήσει αλκοολικοί! Θέλω πρωτότυπη απάντηση!
Όσο για διπλό γάμο να το ψάξω; Κάπου θα βρω αθώα θύματα, εεε, πρόθυμους γαμπρούς εννοώ!
Φεύγω να παίξω καμιά παρτίδα paintball να με κάνουν πουά μήπως και έρθω στα ίσια μου.

Holy_Molly said...

Χμ...*μούμπλε μούμπλε* (ξύνοντας το μουσάκι..)

Λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια, πίνω φυσικό χυμό πορτοκάλι το πρωί, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας πίνω ΠΟΛΥ νερό (ακούω τη Ραψωδία να σκούζει) και βέβαια επιβάλλεται λίγο γαλατάκι πριν τον ύπνο, don't you think?

(βέβαια, στο σπίτι μου υπάρχει πάντα ένα μπουκαλάκι Bailey's για παν ενδεχόμενο...)

Αυτά!

Α-χά..Αναξίμανδρε, θα χρειαστώ τη συνταγή για το πιπεριο-χαλούμι.

(Και ναι, οι ζέστες έχουν σφίξει...και όπως πάντα, ψοφάω!)


Σας αφήνω, έχω αγώνα.

Αναξίμανδρος said...

Χμμ, τα βλέπω τα οφέλη της υγιεινής διατροφής (τουλάχιστον του υγρού μέρους αυτής).
Τι να κάνουμε αφου μπήκα στο κλουβί, εεε, στο blog με τις Τρελλές, θα πρέπει να παίξω με τους κανόνες (όποια το πίστεψε διαγράψτε την).
Λοιπόν, συνταγή για χαλούμι με πιπεριές, έ; Η ευκολότερη μέθοδος είναι να αποπλανήσεις κάποιον/κάποια να σε πάει εκεί που το απήλαυσα και εγώ!
Η δύσκολη μέθοδος: παίρνουμε μία κίτρινη, μια κόκκινη και μία πράσινη πιπεριά και μερικά μαντάρια πλευρώτους (όλα φρέσκα εννοείται). Και φυσικά χαλούμιν...
Η συνταγή θέλει πλάκα ψησίματος ή το ειδικό σκεύος (εν ανάγκη αντικολλητικό τηγάνι με βαρύ πάτο και ελάχιστο λάδι). Κόβουμε τις πτιπεριές όχι οριζόντια σε ροδέλες αλλά κάθετα σε φέτες (σε όγδοα κατά προτίμηση). Εχοντας ζεστάνει το σκεύος (όλα τα σκεύη θέλουν ζέσταμα τελικά) ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Λογικά θα προκυψουν κάποια ζουμιά τα οποία αφήνουμε να εξατμισθούν. Τότε θα δούμε ότι και οι πιπεριές έχουν μαλακώσει και αρχίζει να ζαρώνει η επιδερμίδα τους (μακριά από μας). Σβήνουμε με ελάχιστο (ένα σφηνάκι) λευκό κρασί και ρίχνουμε το χαλούμι. Το γυρίζουμε απ' όλες τις μερειές και μόλις ψηθεί αρκετά (αρχίσει να γίνεται χυρο/καφέ) σβήνουμε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο και βγάζουμε από τη φωτία. Σερβίρουμε ζεστό. Καλή σας όρεξη!
Και πάλι προτείνω την αποπλάνηση κάποιου/κάποιας ικανού να κάνει όλη αυτή τη φασαρία και κυρίως για να καθαρίσει μετά!

Holy_Molly said...

Xαχα!

*σλουρπ*

(Και μόνο από το άκουσμα, νομίζω ότι πρόκειται περί εξαισίου εδέσματος...)

Επίσης, μου φαίνεται ότι μου τα λες έτσι όλα λεπτομερώς και κουραστικά, ώστε να απογοητευτώ και να αναγκαστώ να σε αποπλανήσω για να με πας σε εκείνο το μέρος που το φτιάχνουν...
Αλλά την πάτησες! Πεθαίνω για το μαγείρεμα!(για το καθάρισμα καθόλου πάλι...και τις υπόλοιπες αγγαρείες. lol!)

Thanks! Θα το δοκιμάσω πάραυτα!

Αναξίμανδρος said...

Χα! Αν ήθελα να με αποπλανήσεις (όχι ότι δεν θα άξιζε αλλά 1ον η wishlist έχει μεγαλώσει, 2ον κέρατο δεν έχω ρίξει ποτέ μου (one-at-a-time), 3ον έχει βαρύ χέρι...) δεν θα σου έστελνα τη συνταγή αλλά πρόσκληση σε δείπνο (δια χειρός...) με χαλούμι με πιπεριές, σαλάτα ρόκα παρμεζάνα με μια βινεγκρέτ, φέτα ψητή με λιαστή ντομάτα, χοιρινό με πράσα και πουρέ αρακά και καρότου, μια τιραμισού (για να γλυκαθούμε) και limoncello ή ένα γλυκόπιοτο Σάμου για να τα ξεπλύνουμε και καφεδάκι με mints για να στανιάρουμε. Έτσι τις ρίχνω όλες (στον καναπέ από το πολύ φαΐ)! Το πλύσιμο το έχω αναθέσει στο πιστό μου πλυντήριο πιάτων...
Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα και let us know πως πήγε...

Holy_Molly said...

Xαχαχαχαχαχα!!!

Απλά θέλω να προσυπογράψω τη σοφή φράση "one at a time" ! EΥΓΕ τέκνον μου! Μόλις αποθέωσες my whole belief system: ΠΟΤΕ δύο ταυτόχρονα...έναν-έναν...! έτσι έτσι!

Congrats!

(*αυτό το "δια χειρός" δεν το 'πιασα, αλλά that's me, χαζούλα ώρες ώρες..χιχι)

Αναξίμανδρος said...

Χαίρομαι που δικαιώνω τις πεποιθήσεις σου έστω και δια της γαστρονομίας. Α, πάνω απ' όλα πίστη στο/στη σύντροφο (δεν αποκλείω τις διπλές συσκευασίες σε ΜΙΑ σχέση βέβαια - θα το φάω το κεφάλι μου, μ' εσάς που έμπλεξα, το βλέπω).
"Δια χειρός" εννοώ ότι θα μαγειρέψει η αυτού εξοχότης μου ο υποφαινόμενος (εγώ είμ' αυτός).