Wednesday, July 4, 2007

Oink και γυριστές ουρές ( μεταξύ μας, είναι λίγο μπιεχ..)

9 comments:

mell said...

Μου έστειλαν τη φωτό πριν από λίγο κ μόλις την είδα πήγε το μυαλό μου στη Νορά κ τεσπα στα δύο τελευταία ποστ του μπλογκ μας.
Όπως είπα κ στον τίτλο, είναι λίγο μπιεχ..ειδικά αν δεν το τρως το χοιρινό.
(συσσωρευμένο μελλοντικό* βρωμερό μεσα στη λάσπη λίπος)

*(μελλοντικό γιατί είναι μωρά)

Αλλά δεν πειράζει, θυσιάζομαι για αυτούς που θα θεωρήσουν τη φωτογραφία τούτη "γούτσου". Ας είναι λοιπόν! :-p

Αναξίμανδρος said...

Πάντως υπό μορφή χοιρινών μπριζολακίων στον Τέλη νομίζω ότι δεν θα μείνει κανείς ασυγκίνητος...
Για να μη μιλήσω για προσούτο και ζαμπόν, σαλαμάκια και λουκάνικα... Δε θα πέσετε στη μαγειρική μου κάποια στιγμή; Έχω διαφθείρει αθώους vegetarian εγώ...

cortlinux said...

πάντως από θέμα διατροφικής αξίας το χοιρινό θεωρείται ανώτερο μια και το λίπος του μπορεί να διαχωρισθεί από το κρέας σε σχέση με το μοσχαρίσιο που είναι διάσπαρτο μέσα στην μυική μάζα (να μας πει κι ο αγαπητός αναξίμανδρος).

γούτσου...; χμμ
να πω την αλήθεια οποιοδήποτε μικρό θηλαστικό που θηλάζει (και είναι βρεφικής ηλικίας) είναι γούτσου. τώρα δεν ξέρω κανέναν να ενθουσιάζεται με τις μικρές κάμπιες της μύγας τσε τσε (εκτός από κάτι κολλημένους κομμουνιστές).

(πολύ σοβαρό σχόλιο έκανα και μου φαίνεται παράξενο)

Αναξίμανδρος said...

Εννοείται ότι από την άποψη της κατανομής και της σύνθεσης λίπους είναι ανώτερο το χοιρινό, άσε που μαγειρεύεται ευκολότερα και συγχωρεί κάποια λάθη του ψήστη...

Για τα άλλα δε σχολιάζω γιατί θα παραγίνει σοβαρό το σχόλιο.

Holy_Molly said...

AXOUTAAAA!!!! TI ΓΛΥΚΟΥΛΙΑΑΑ!

Και ναι, είχες δίκιο(και πάλι!)ω,οδηγάρα Μell. Tα βρίσκω πολύ γούτσου-γούτσου-γγτζτζκούτσι-κούτσι...
Αχ μπράβο! Τέτοια θέλω να βλέπω(από μακρυά). Και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση αγαπητή φίλοι/φίλες: Χοιρινό FOREVER!(το μοσχαρίσιο μόνο για γιουβετσάκι μου λέει κάτι).

Και μου θύμησες και το ΕΚΠΛΗΤΚΤΙΚΟ κοντοσούβλι και γενικά το απίστευτο ψήσιμο που κάνει ο μπαμπάς σου..απαπα, σκέτη αμαρτία! Είναι αξεπέραστος...(σοβαρά παιδιά, στο γάμο της Μell έχουμε να φάμεεε...)
(αχ αυτό το μπέικον..αχ αχ..)

CHEARS!

Αναξίμανδρος said...

Αχά, χαίρομαι να βρίσκω κι άλλα κοινά γούστα, ειδικά στο φαγητό. Τώρα πως θα γίνει να πιάσουμε φιλίες με τον mellομπαμπά να μας ψήσει τίποτα;
Γιατί άμα είναι να περιμένουμε το γάμο της mell για να φάμε ξέρω ένα καλό παιδί...
Μέχρι τότε μάλλον θα αρκεστείς στη δική μου μαγειρική τέχνη και σε επιδρομές (εκδρομές εννοούσα) στις Πυραμίδες και σε άλλα ευαγή ιδρύματα κρεοφαγίας.

Oberon said...

.......atalante is fabulous.

Atalante said...

I guess that Atalante thanks you, whoever you are. ^_^

Anonymous said...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風